LEVÉLTITOK

Nyomozás az interneten

Egy elektronikus levélcím alapján sok mindent megtudhatunk annak tulajdonosáról. Igaz, nem a hagyományos internetes keresőkkel, hanem egy online nyomozással.

 

Mit kínálunk?

A közösségi oldalakon mindenki nyomot hagy. Ki akarva, ki akaratlanul. A leveltitok.hu a nyilvánosan elérhető adatokat kutatja fel több mint 50 közösségi oldalról. Aki szeretne többet megtudni új ismerőséről, kollégájáról, főnökéről, beosztottjáról, barátjáról, barátnőjéről, nézze meg, mit árul el róla a levéltitok!

 

MIRE VAN SZÜKSÉG?

Az esetek többségében a legtöbb és legpontosabb eredményt email cím alapján lehet kapni.

Ha rendelkezésre áll, akkor teljesebb és eredményesebb nyomozást lehet elérni név, telefonszám, arckép hozzáadásával.

Természetesen akár ezen információk egyikével is el lehet indítani a nyomozást.

MILYEN EREDMÉNYEKET ADUNK?

Több mint 50 internetes közösségi oldal nyilvános adatai között nyomozunk. Ha nincs letiltva, akkor az elkészült jelentésben többek között a Facebook, Linkedin, Flickr, Twitter, Instagram, Picasa, Blogger, Pinterest, LastFM, YouTube, Vimeo és még 40 közösségi oldalon található profil adatait adjuk át.

TANÁCSOK AZ EREDMÉNYES NYOMOZÁSHOZ

Általában mindössze egy email cím alapján el lehet végezni a nyomozást. Fontos, hogy ez  lehetőleg ne vállalati email cím legyen, mert általában nem ezt használják a közösségi oldalakon. A nyomozást nem robotok végzik, ezért az eredmények szűrésében sokat segít, ha rendelkezésre áll név, telefonszám vagy arckép is. Ezeket mind meg lehet adni az nyomozás megrendelésekor kitöltendő adatlapon.

ÁRAK

Csak utólag és csak az eredményes nyomozásért kell fizetni. Jelenleg bevezető áron, minden nyomozás 5000 forintba kerül. Ha sikeres volt a nyomozás, akkor a jelentést tartalmazó PDF fájlt az OTP SimplePay rendszerén keresztüli online bankkártyás fizetés után lehet letölteni.

 

Kérdése van? Írjon nekünk!

 

©2017 BY LEVELTITOK.HU

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now